SENSEO®KAFFE

OFTE STILTE SPØRSMÅL

1. HVA ER FORSKJELLEN MELLOM EN SENSEO® KAFFEMASKIN OG EN ESPRESSOMASKIN?

En SENSEO® kaffemaskin er ikke det samme som en espressomaskin. Det er et kaffeputesystem, som lager en nylaget og velsmakende kopp kaffe og kaffedrikker med en lekker crema. Hvis du har spørsmål vedrørende din SENSEO®Kaffemaskin, finner du mer informasjon på www.philips.no/support. Du kan også ringe Philips Consumer Care på telefon : 22 97 19 50. (Hverdager 09:00-18:00)


1. ER KAFFEN FRA FRIELE SENSEO® MALT KAFFE?

Ja, men kaffen fra Friele SENSEO®er finere malt enn vanlig kaffe av hensyn til den spesielle bryggemetoden.


2. INNEHOLDER KAFFEN FRA FRIELE SENSEO?® KOLESTEROL?

Kaffe inneholder ikke kolesterol, men den inneholder olje. Kaffeolje inneholder sammensetninger som kan øke kolesterolnivået. Bruk av kaffefilter ved brygging av kaffe filtrerer oljen fra kaffen. Ved bruk av kaffetrakter er denne filtreringen meget effektiv, og etterlater stort sett ingen oljer. I kaffeputesystemet fra Friele SENSEO®blir prosessen omtrent den samme. Derfor vil du få minimalt med oljer i kaffen


3. KAN JEG BRUKE EN KAFFEPUTE HVOR HOLDBARHETSDATOEN ER OVERSKREDET?

Når holdbarheten for kaffeputen er utløpt forringes kaffens smak og aroma, men kaffen er ikke helseskadelig.


4. HVOR MANGE ULIKE VARIANTER FINNES DET AV FRIELE SENSEO®?

Under kaffe på denne siden, kan du se alle våre varianter som er i salg nå. En del av dem får du i dagligvare- og elektrobutikker. I tillegg finner du hele vårt utvalg på www.frieleshop.no. Vi jobber stadig med å utvikle nye varianter og smaker til SENSEO-systemet. Følg med her på www.senseo.no eller abonner på vårt nyhetsbrev for å få informasjon om blant annet nye varianter som lanseres.


5. ER KAFFE FRA FRIELE SENSEO® MYE DYRERE ENN VANLIG MALT KAFFE?

Hvis man regner med en normal dosering, får man ca 35 kopper kaffe ut av en vanlig pose med 250 g kaffe. Men i realiteten overdoserer man ofte når man bare skal lage et par kopper kaffe på en vanlig kaffetrakter. Man skal i tillegg legge kaffefilterets pris til prisen på en kopp kaffe som tilberedes på en tradisjonell kaffetrakter. Resultatet blir derfor at prisforskjellen mellom en kopp Friele SENSEO® og en tradisjonell kopp filterkaffe ikke er veldig stor. I forhold til andre enkoppssystemer er SENSEO® langt rimeligere per kopp.


MASKIN

TRENGER DU HJELP?

Send en E-post til:

  SENSEO@FRIELE.NO