Oppskrift på kaffemilkshake

Iskaffemilkshake

Kaffemilkshaker er en super måte å kjøle ned på, og få den ønskede koffeinen. Det er grunnen til at denne oppskriften på en milkshake med kaffe er perfekt til varme dager. Først og fremst fordi den smaker fantastisk.

Du kan velge akkurat den typen iskrem du liker. Den vanligste å bruke er vaniljesmak, ettersom den ikke overvelder kaffesmaken. En kaffesmak er enda bedre hvis du vil at milkshaken din skal være mer smaksrik. Du kan gjøre den tynnere ved å legge til mer kaffe, så bruk en iskrem med kaffesmak i stedet.

Denne oppskriften på kaffemilkshake har faktisk kaffe, men ikke særlig mye. Dette betyr også at koffeininnholdet er mye mindre enn i iskaffe eller lignende. Så vi anbefaler å bruke en sterkere kaffe hvis du ønsker litt mer koffein.

Du kan erstatte SENSEO® Classic med SENSEO® Extra Strong, ettersom disse er sterkere i smak og har et høyere koffeininnhold. Erstatt 1:1 i henhold til volum, så 100 ml vanlig til 100 ml SENSEO® Extra Strong.

Porsjonsstørrelse: 4 milkshaker

Forberedelsestid: 4 minutter

Koketid: 1 minutter

Total tid: 5 minutter

Kjøkkenutstyr:

  • SENSEO® Switch
  • Blender

Ingredienser:

  • 1 kopp av SENSEO® Classic coffee
  • 700 ml iskrem
  • 3 spiseskjeer kakaopulver
  • 2 dl isbiter

Fremgangsmåte:

  1. Legg til kaffe, kakaopulver, iskrem og isbiter i en blender.
  2. Bland i 1 minutt eller til den blir kremaktig.
  3. Servér med det samme

Merk:

Alle slags iskremer kan brukes – bare sørg for at de passer godt sammen med kaffe. Du kan også legge til et lag med pisket krem eller sjokoladeflak for å gjøre milkshaken ekstra pen og utsøkt.

Kalorier: 387