Senseos Univers

God nordisk kaffesmak

Vi i Norden har vår helt egen oppfatning av hva god kaffe er. Derfor fremstiller vi en rekke varianter som snakker direkte til den skandinaviske kaffeånden. Kaffen er forskjellig i form av kaffeblandingen og den mørkere ristingen, noe som gir akkurat den smaken vi elsker i Norden. 

Fra kaffeplantasje til kaffekopp

KAFFEDYRKNING OG INNHØSTNING

Senseo kaffen består av av Arabica og Robusta-kaffebønner av høy kvalitet. Bønnene dyrkes under ideelle forhold i fjellområder og på frodige sletter i noen av verdens beste regioner. Vi velger våre  Senseo-bønner med stor omhu. Det gjør at kun den beste kaffen kommer gjennom nåløyet og ender i kaffekoppen din.  

BRENNING

Brenningen av bønnene har stor betydning for kaffens smak og aroma. Jo mørkere brenningen er, desto mer intens og kraftfull blir smaken.

BEHANDLING OG TRANSPORT

Etter brenning blir kaffen malt og dosert i kaffeputer. For å bevare den deilige smaken og aromaen, pakkes de direkte inn i lufttette poser som beskytter mot fukt og sterke lukter. 

Miljøvennlig

MINDRE KAFFE GÅR I VASKEN

Mengder av god kaffe har gjennom tiden endt i vasken fordi det har blitt traktet for mye. Nå kan du lage en enkel kopp filterkaffe i stedet. Du kan selvfølgelig også gjøre som du alltid har gjort - og lage en kanne ved behov.

MER ENERGIEFFEKTIV

Senseo Switch 3in1 holder filterkaffen din varm uten bruk av kokeplate, som andre filterkaffemaskiner benytter seg av. På  Senseo Switch 3in1 traktes kaffen direkte ned i en termokanne som holder kaffen varm – uten bruk av strøm og uten at kaffen brenner seg.

SIKKER OG ENERGIVENNLIG

Alle Senseo Switch 3in1-kaffemaskiner slår seg automatisk av etter en stund. Det reduserer ditt energiforbruk og øker sikkerheten.