Én kaffemaskin til alle behov

Philips Senseo Switch 3in1 er den nye måten å lage kaffe på. Med mindre sløsing, flere muligheter og deilig cremalag på toppen. Gå på oppdagelse i Senseos mange smaktsvarianter av kaffeputer, og brygg filterkaffe i akkurat den størrelsen du ønsker: en kopp, et krus eller en kanne til deling.

En Kaffemaskin til alle behov 

Filterkaffe på en ny måte

Ifølge Norsk Kaffeinformasjon (1) ligger Norge helt i verdenstoppen når det gjelder kaffeforbruk. Nærmere 7 av 10 Nordmenn drikker kaffe hver dag. Ser en på nordmenns kaffevaner, er filterkaffe den store favoritten. Over 50% av kaffedrikkende nordmenn foretrekker filterkaffe over andre typer som kapselkaffe, pulverkaffe eller presskannekaffe. Men filterkaffe har ikke alltid vært like lett og effektivt å brygge. Derfor har Senseo utviklet en ny måte å lage kaffe på. Her har du muligheten til å brygge filterkaffe etter nettopp dine behov ved hjelp av kaffeputer og en smart kaffemaskin. På Philips Senseo Switch 3in1-kaffemaskiner kan du brygge den perfekte kopp kaffe på ikke bare én, men hele tre forskjellige måter, slik at du enkelt kan servere velsmakende filterkaffe til deg selv, din familie eller dine gjester. 

 

God kaffe direkte fra kaffemaskinen

Philips Senseo Switch 3in1-filterkaffemaskin brygger raskt og enkelt en god kopp filterkaffe til deg, når du måtte trenge det. Kaffemaskinen er automatisk og trenger kun den riktige kaffeputen for å brygge den perfekte avmålte kopp kaffe. Dersom du ønsker å brygge en hel kanne, bruker du den tradisjonelle filterkaffen fra en pose, som ved en klassisk filterkaffemaskin. 

 

Unngå dårlig kaffe

Du unngår skuffelsen av en dårlig kopp kaffe når du bruker Philips Senseo Switch 3in1. Maskinen lager kaffe på tre forskjellige måter, når du måtte ønske det. Slik unngår du en kaffe som har stått i kaffekannen hele dagen og mistet sin gode kaffesmak.  

 

Mindre svinn med Philips Senseo Switch 3in1

Med din Senseo-filterkaffemaskin får du ikke bare kaffe `on demand´, men en maskin som gir mindre svinn og lager et godt cremalag på toppen av din filterkaffe. Philips Senseo Switch 3in1 fås i tre forskjellige varianter; base, base+ og premium - alle til en god pris. 

Verdt å vite om din kaffemaskin

Det finnes utrolig mange forskjellige kaffemaskiner. Derfor er det viktig at du setter deg inn i funksjonene til din kaffemaskin og tilhørende kaffekapsler – eller puter, slik at du kan få den kaffen som passer til nettopp dine behov. 

Philips Senseo Switch 3in1-filterkaffemaskin er for deg som elsker en god og velsmakende kopp filterkaffe av høy kvalitet. Kaffeputene som tilhører maskinen byr på et stort utvalg av forskjellige smaksvarianter, og gir deg en god kopp filterkaffe. Du kan også velge å bruke tradisjonell filterkaffe fra pose, dersom du ønsker å brygge en hel kanne. På denne måten imøtekommer maskinen alles kaffeønsker - alt fra den alminnelige kaffedrikker til den store kaffeentusiasten. Uansett om du foretrekker den tradisjonelle svarte koppen kaffe, en mild og kremet café latte eller kanskje noe helt annet, så kan du lett få dekket dine kaffebehov med Senseos smarte kaffemaskin. En kaffemaskin som gir deg filterkaffe på en helt ny måte.

 

Filterkaffemaskin eller espressomaskin?

Det er en stor forskjell på en filterkaffemaskin og en espressomaskin. Filterkaffemaskinen kaldes ofte for den «originale kaffemaskinen» og har i mange år hatt tittelen som nordmannens favoritt. Maskinen lager typisk en hel kanne kaffe, hvor den moderne og mer kompliserte espressomaskinen lager én kopp espresso av gangen. Philips Senseo Switch 3in1-filterkaffemaskin har gjort opp med den opprinnelige tankegangen og har utviklet en revolusjonerende maskin, som ikke går på kompromiss med den klassiske tankegangen. Når du benytter Senseos kaffemaskiner kan du brygge en hel kanne kaffe ved hjelp av den klassiske filterkaffen fra pose. Du kan også brygge en enkel kopp filterkaffe ved hjelp av Senseos nøye avmålte kaffeputer. På denne måten får du dekket alle dine kaffebehov med kun en maskin. 

 

Funksjoner på din Philips Senseo Switch 3in1-kaffemaskin

Med en kaffemaskin fra Senseo velger du selv dine kaffeøyeblikk ved hjelp av maskinens forskjellige funksjoner. Det betyr at du kan brygge filterkaffe i nettopp den smaksvarianten og størrelsen, du ønsker – en kopp, et krus eller en kanne til deling.

 

Vedlikeholdelse av din kaffemaskin

Både filterkaffemaskiner, espressomaskiner og kapselmaskiner er blitt mye enklere å vedlikeholde. Dette skyldes at de fleste kaffemaskiner har automatisk rengjøring og avkalkning, eller så gir de deg beskjed når det er tid for det. På denne måten vil du ikke bli satt på overtid for å ta vare på maskinen din. Selv om de fleste kaffemaskiner selv klarer det vesentlige vedlikeholdet, er det viktig at du setter deg godt inn i din kaffemaskins vedlikeholdssystemer gjennom å lese bruksanvisningen. Det er også viktig at du behandler din maskin med omhu, slik at du kan beholde den i mange år.

 

Hold din Senseo-kaffemaskin ren

Gammel kaffe og belegg som har satt seg fast på din Senseo-kaffemaskin, kan gi en ellers ny og friskbrygget kopp kaffe dårlig smak. Derfor er det essensielt at du holder alle flater på kaffemaskinen din ren.  Det er viktig å huske at såpe, klor og syntetiske vaskemidler ikke egner seg til rengjøring av maskinen din siden de kan avgi smak.

 

Avkalking av din maskin er avgjørende for en god kopp kaffe

For å sikre den optimale bruken av din Philips Senseo Switch 3in1-kaffemaskin er det viktig at du avkalker den regelmessig. Når det er tid for å avkalke maskinen din, begynner kalkindikatorlyset å blinke. Du følger så avkalningsprosedyren som er beskrevet i bruksanvisningen. Kort tid etter er du igjen klar til å brygge den perfekte kopp kaffe.

http://kaffe.no/wp-content/uploads/2017/10/Kaffeundersokelsen-2017_til-utsendelse.pdf & http://kaffe.no/det-norske-folks-kaffevaner/