TAR VARE PÅ MENNESKENE OG MILJØET

Kaffe fra 100 % bærekraftig kilde

I SENSEO® forplikter vi oss til å ha bærekraftige kilder til kaffe. Det er med stolthet vi kan fortelle at vi bruker 100 % Rainforest Alliance-sertifisert kaffe i alle våre sorte SENSEO® kaffeputer. Rainforest Alliance-sertifiseringen sikrer at kaffen dyrkes og høstes på en bærekraftig måte for miljøet og sosiale forhold i samsvar med strenge retningslinjer for jordbruk og et åpent system for sporbarhet.

Fornybar elektrisitet

 

100 % fornybar elektrisitet i alle fabrikkene våre

 

For den mengden elektrisitet som brukes til å male og pakke SENSEO®-kaffeputer, kjøper vi opprinnelsesgarantier (GO) som sikrer produksjon av samme mengde fornybar elektrisitet.

Gjennom måten vi kjøper GO-er på – for eksempel nye vindparker og solcellepaneler oppmuntrer vi til investeringer i nye fornybare ressurser i Europa.

Vi ønsker også å investere i vår egen fornybare strømforsyning.

Dette er en del av planen vår om å redusere vårt totale karbonavtrykk.

Pose designet for resirkulering

 

Mot sirkulær emballasje

 

  1. *Pose designet for resirkulering:

Vår nye kaffepose er nå laget av kun én type plastmateriale (mono-PP), som er dokumentert resirkulerbart.

Se lokale retningslinjer for å finne ut hvilke måter du kan resirkulere på.

  1. Metallisert lag for maksimal friskhet:

Det metalliserte laget på innsiden av posen er tilpasset retningslinjer for **CEFLEX – Design for sirkulær økonomi, og er derfor dokumentert å være resirkulerbart. Den danner en barriere mot lys og luft, slik at kaffen holder seg fersk og er mer holdbar.

  1. **CEFLEX:

Sirkulær økonomi for fleksibel emballasje (CEFLEX) er et konsortium som består av mer enn 180 europeiske selskaper, foreninger og organisasjoner som representerer hele verdikjeden av fleksibel emballasje. Sammen jobber vi for å gjøre all fleksibel emballasje i Europa sirkulær innen 2025.

Oppdag SENSEO®

Herlige kaffeoppskrifter

Fordyp deg i SENSEO®S verden