Den gode filterkaffen - nå i ulike koppstørrelse

Senseo kaffeputer er det opplagte valget for deg som elsker god filterkaffe, men bare vil ha en enkel kopp. Det er raskt og enkelt, og samtidig reduserer du ditt kaffesvinn ved kun å kun trakte akkurat så mye kaffe som du skal drikke.

Den gode filterkaffe, nå i koppstørrelse

Senseo-kaffeputer med filterkaffe

Senseo har gjort det lett for deg å få en rask kopp filterkaffe av høy kvalitet. Med det nye kaffesystemet som inneholder nøye oppmålte kaffeputer med filterkaffe, skal du ikke lenger vente på at din kaffemaskin skal brygge en hel kanne når du kun har bruk for én enkel kopp. Alt du trenger å gjøre er å trykke på knappen, så er kaffen servert. Ikke nok med at det er lett og raskt, du unngår også kaffesvinn siden din kaffemaskin brygger presist så mange kopper som du har bruk for.

 

Filterkaffe til enhver smak  

Senseos kaffeputer er unike fordi de inneholder den tradisjonelle filterkaffen, som vi kjenner fra gode gamle filterkaffemaskiner. Samtidig er kaffeputene perfekt dosert til en enkel kopp kaffe, og derfor skal du aldri bekymre deg om å lage for mye på en gang. Den eneste bekymringen du kan ha er hvilken av de gode Senseo-kaffevarianter du helst vil drikke. Senseo utvikler løpende nye, varme kaffe- og kakaodrikker slik at du alltid har lett adgang til nye spennende smaksopplevelser.

 

Svart filterkaffe, kaffe med melk og kakao

Kaffeputene inneholder filterkaffe i forskjellige varianter til den klassiske kaffedrikken. Du kan få alt fra tradisjonell svart filterkaffe og cappuccino til café latte med et ekstra cemalag på toppen, som gjør ditt kaffeøyeblikk til noe helt spesielt. Vi har også en løsning for deg som ikke er den store kaffedrikkeren eller vil unngå koffeinen. Du kan nemlig også lage en søt og kremet kopp varm kakao eller decaf på din Senseo Switch 3in1-kaffemaskin.

 

Kaffeputer eller kaffekapsler?

Mange forveksler kaffeputer og kaffekapsler med hverandre, selv om de er vidt forskjellig. Kaffekapsler er laget for den populære kapselmaskinen som brygger espresso, derimot hører kaffeputer til den klassiske filtermaskinen som brygger filterkaffe- på en ny måte.

 

Hva er forskjellen på kaffeputer og kaffekapsler?

Kaffekapsler er som oftest laget av plastikk eller aluminium, der kaffen gjemmer seg inni. Kaffekapsler har før blitt kritisert for å være skadelig for miljøet. Derfor kan man nå få miljøvennlige refill- og økologiske kapsler på markedet, som er gjenbrukbar opptil flere ganger. I motsetning til disse, består kaffeputer av et helt annet materiale. Senseos kaffeputer er ofte laget av alminnelige papirfibre som er puffet med oksygen - og en liten bit av plast som brukes utelukkende til tetting av puten. Inne i kaffeputen finner du en finmalt filterkaffe, som er kvernet spesielt til formålet.

 

Brygg den klassiske filterkaffe med Senseos-kaffeputer

Med kaffeputer fra Senseo får du den helt klassiske kaffeopplevelsen. Kaffeputene inneholder nemlig utelukkende filterkaffe, som ofte består av enten den populære Arabica-kaffebønnen, den koffeinrike Robustabønnen- eller en god og velsmakende kombinasjon av de to. Hvis du er glad i den klassiske kaffesmaken, men gjerne vil unngå koffein, kan du også få koffeinfrie kaffeputer fra Senseo.

 

Stort utvalg av Senseo-kaffeputer

Din Senseo-kaffemaskin kan brygge akkurat den koppen med filterkaffe eller kakao du har lyst på. Du trenger kun å plassere den kaffeputen du har lyst på i maskinen. Blant det store utvalget av velsmakende Senseo-kaffeputer finner du alt fra aromatiske og sterke kopper filterkaffe, men også milde og kremet kopper med melk. 

 

Aromatisk og sterk filterkaffe

Du finner det største utvalget av filterkaffe i kategorien; svart og sterk kaffe. Her finner du blant annet den tradisjonelle svarte kaffen, som fås i to forskjellige størrelser. Har du bruk for en ekstra sterk kopp kaffe, som kan få deg opp om morgen, så kan du velge mellom to varianter- Strong eller Extra strong.

Blant de sterke og aromatiske variantene finner du:

• Senseo Classic Medium Kaffeputer

• Senseo Classic Large Kaffeputer

• Senseo Strong Medium Kaffeputer

• Senseo Strong Large Kaffeputer

• Senseo Extra Strong Medium Kaffeputer

• Senseo Decaf Kaffeputer

 

Mild og kremet filterkaffe med melk

Hvis du elsker kaffe med melk, finner du også Senseo-kaffeputer som har et godt lag med melkeskum på toppen av filterkaffen. Innholdet i kaffeputene med melk består delvis av finmalt filterkaffe og delvis av melkepulver, noe som bidrar til en god og kremet konsistens. På denne måten slipper du å varme og skumme melken selv.

Blant de milde og kremete variantene finner du:

• Senseo Choco Break

• Senseo Cappuccino Kaffeputer

• Senseo Cáfe Latte Kaffeputer

• Senseo Cappuccino Choco Kaffeputer