Vilkår

Slik kan du delta:
Kampanje varer fra 1. april 2022 til 30. april 2022. Begge dager er inkludert.

For å delta må en forbruker kjøpe et Senseo-kaffeprodukt* hos en kaffeforhandler i Norden mellom 1. april 2022 og 30. april 2022 (begge dager er inkludert). Du må registrere personopplysningene dine via en lenkene nedenfor

 

Senseo Norway

https://no.enginio.io/a/senseo-no-certificate-22?utm_source=local&utm_medium=website&utm_campaign=no-earth-day&utm_term=survey&utm_content=certificate-banner

 

Etter registrering vil du motta en skriftlig bekreftelse på at bidraget er mottatt, samt

 

  • Tresertifikatet ditt.

 

  • Oppdateringer om treplantingen (timings H2 2022)
    1. Disse oppdateringene vil bli sendt ut når samarbeidspartneren vår fortsetter planteprosessen. Bildene er ikke nødvendigvis av de aktuelle tresortene for den enkelte forbruker.

 

*Senseo kaffeprodukt = enhver forbruksartikler i Senseo-serien. Inkludert = svart kaffe, melkevarianter og varm sjokolade. Ikke inkludert = kaffemaskin, melkeskummer, tilbehør, reservedeler

 

**Senseo vil gi en donasjon slik at Graine de Vie kan plante 100 000 trær. Denne donasjonen er uavhengig av salg. Ved å registrere kjøpet får du et sertifikat som viser antall trær som er plantet og oppdateringer om planteprosessen. Graine de Vie er en ideell organisasjon som jobber for vern, skogreising og skogplanting – les mer på senseo.no.

 

 

Regler for deltakelse:

Kampanje arrangeres av Jacobs Douwe Egberts DK APS.

 

Kampanje er åpen for alle over 18 år. Ansatte i JDE og deres nære slektninger eller andre som har tilknytning til organiseringen av konkurransen, kan ikke delta.

 

Kun forbrukere som kjøper produkter i Norge, Danmark eller Sverige kan delta.

 

JDE er ikke ansvarlig for innsendte bidrag som av en eller annen grunn ikke mottas av JDE.

 

Du må registrere kjøpet senest 15. mai 2022 kl. 23:59 for å delta i denne kampanjen.

 

Sertifikatet kan ikke refunderes eller overføres til andre.

 

Bidraget er begrenset til ett kjøp per husstand (ett kjøp kan omfatte flere varer). For eksempel kan noen registrere 4 produkter hvis de er kjøpt i ett kjøp. Men de kan ikke registrere produkter kjøpt på separate tidspunkter.

 

Behandling av personopplysninger:

I forbindelse med håndtering av sertifikatutsendelser vil vi behandle personopplysningene du gir oss: navn, e-post, kjøpsinformasjon. Personopplysningene dine blir trygt oppbevart og blir bare brukt i samsvar med disse vilkårene og personvernerklæringen vår. Les vår personvernerklæring her:

 

NO - https://www.senseo.no/personvernpolitikk/

 

Opplysningene dine blir slettet når de ikke lenger er nødvendig for å administrere kampanje.

Hvis du har gitt samtykke til å motta kommersiell kommunikasjon, vil du motta slik kommunikasjon fra Senseo angående våre produkter, nye lanseringer og kampanjer.

Hvis du har registrert deg for å motta vårt nyhetsbrev eller annen kommersiell kommunikasjon, vil alle personopplysninger som behandles for dette formålet bli oppbevart frem til avmelding. Ved avmelding kan vi beholde (e-post)adressen din og legge den til i en liste over avmeldte personer. I så fall vil disse opplysningene bli oppbevart i tre måneder etter avmelding, kun for å angi at du ikke ønsker å motta kommersiell kommunikasjon.

 

Du vil alltid ha muligheten til å avmelde deg fra ytterligere kommunikasjon fra oss med hensyn til produkter og tjenester ved å klikke på «Avmeld» nederst i e-postmeldingene fra oss, eller i profilen din på nettstedet vårt og endre kommunikasjonspreferansene dine.

 

Denne kampanjen er ikke sponset, støttet eller styrt av eller assosiert med Facebook/Instagram.

 

For tekniske problemer knyttet til registrering, vennligst kontakt support@enginio.io

For å kontakte Senseo, vennligst besøk https://contactus.jdecoffee.com/senseo-nordicsNO/