Oppskrift på julekaffe - Kaffe med kanel og muskatnøtt

Kaffe med juletema er en fantastisk måte å feire høytiden på, uansett om det er for deg selv eller for en familiesammenkomst. Det er også svært enkelt å lage din egen kopp med julekaffe, ettersom den kun krever et par ingredienser.

Kanel, muskatnøtt og vanilje er noen smaker som fungerer perfekt til denne. Faktisk, når folk tenker på julekaffe, så er kaffe med kanel det de fleste tenker på. Smør, krem og andre ingredienser hjelper til med å forbedre smaken enda mer. 

Alle typer kaffe kan bli laget om til julekaffe med riktig sett ingredienser. I denne oppskriften brukte vi SENSEO® Cappuccino ettersom den gir en kaffe som er kremaktig og sjokoladeaktig, med et deilig lag av melkeskum.

Du kan også brygge din egen kaffe eller bruke en annen SENSEO®-variant, men det er viktig at en slags type melk blir lagt til i blandingen. Dette sikrer at julekaffen din vil få den riktige konsistens og den søte smaken.

Porsjonsstørrelse: 1 kopp kaffe

Forberedelsestid: 2 minutter

Koketid: 2 minutter

Total tid: 4 minutter

Kjøkkenutstyr:

  • SENSEO® Switch Premium

Ingredienser:

  • 1 kopp SENSEO® Cappuccino
  • 0,5 teskje kanel
  • 1 klype muskatnøtt
  • 1 klype vanilje
  • 1 spiseskje smør

 

 

 

Fremgangsmåte:

  1. Bland smør, muskatnøtt, kanel og vanilje i en liten bolle. Pisk blandingen til den blir lett og luftig.
  2. Brygg en kopp av SENSEO® Cappuccino eller en annen variant du liker.
  3. Bland smørblandingen i kaffen så snart den er ferdigbrygget, slik at den ikke blir for kald.

Merk:

Du kan også bruke andre kaffevarianter i stedet for cappuccino. En kopp av SENSEO® Classic vil gi deg et lignende resultat hvis du legger til litt melk. Det kan være vanlig, havremelk eller til og med krem.

Kalorier: 98

Kjøp SENSEO-produkter for denne kaffeoppskriften

Flere kaffeoppskrifter

kaffeoppskrift på Spicy Ginger Cappuccino

Gi cappuccinoen et ekstra ’kick’ med et innslag av ingefær.
Krydret ingefær passer perfekt til det myke skummet og en robust kaffe.

Oppskrift på pumpkin spice latte - Gresskarsirup

Pumpkin Spice latte er en kaffevariant som først ble skapt i 2003. Den har blitt en svært populær drikk siden den først ble skapt. Pumpkin Spice latte har blitt en høsttradisjon for mange, ettersom disse smakene kan minne en om den årstiden.

Oppskrift på hjemmelagen frappé - Frappé med is

Denne oppskriften på frappé er perfekt for varme sommerdager når du ønsker en kopp kaffe, men også en kjølig og forfriskende drikk. Frappé er en kald og litt søt kaffedrikk, som er perfekt for når du trenger å kjøle ned.