Ofte stilte spørsmål

Hvordan: Les her hvordan du avkalker maskinen.

Fordeler ved regelmessig vedlikehold av maskinen:

  • Det forhindrer funksjonsfeil og forlenger levetiden på din SENSEO® kaffemaskin
  • Det sikrer optimal vannmengde i koppen
  • Det sikrer en ideell kaffetemperatur

Maskinen lager mindre støy under tilberedningen.
Vi minner om at det anbefales å avkalke maskinen hver 3. måned for å forlenge maskinens levetid og bevare den perfekte kaffesmaken i hver kopp.

Vi arbeider fortløpende med utvikling og lansering av nye varianter av SENSEO®-putene, så følg med på hjemmesiden.

Vi anbefaler at SENSEO®-putene oppbevares i en lufttett beholder/lukket pose og at de brukes innen 2 uker etter åpning. Oppbevar gjerne putene i kjøleskap.

SENSEO® Original kaffeputer inneholder ikke allergener.

Spørsmål angående reparasjon og reservedeler skal rettes til Philips.

Maskinen bruker helt riktig mengde til brygging. Det er derfor normalt at det er vann igjen i beholderen etter brygging.
Det anbefales alltid å tømme vannbeholderen og helle i rent vann før brygging.

Det kan hende SENSEO® Switch lager ulike lyder, avhengig av om du bruker kaffeputer eller filterkaffe. Dette er helt normalt. Finn ut hva de ulike lydene er.


Forskjellen mellom kaffeputer og filterkaffe
SENSEO® Switch er en kaffemaskin som gjør at du kan bytte mellom kaffeputer og filterkaffe. Maskinen kan enkelt bytte mellom innstillingene som er nødvendige for begge bryggemåtene.


Lage kaffe med kaffeputer

Når du bruker kaffeputer, hører du en kontinuerlig summelyd. Denne summelyden kommer fra vannpumpen som presser vannet gjennom kaffeputen.


Lage filterkaffe

 Når du lager filterkaffe, strømmer vannet mye saktere gjennom kaffen uten trykk. Dette er grunnen til at du hører en mye lavere, pulserende lyd.

Ja, alle våre maskiner er utstyrt med automatiske standby-systemer for å oppfylle europeiske standarder for energisparing. Det er viktig å merke seg at tiden på den automatiske avbryteren avhenger av modellen (fra 15 til 30 minutter).

Putene er designet for å komposteres industrielt i henhold til internasjonal standard. Hvis du er i tvil om ditt lokale kommunale gjenvinningsanlegg vil godta SENSEO® kaffeputer i deres kommunale resirkuleringsanlegg for mat og hageavfall, anbefaler vi at du tar kontakt med dem. SENSEO® bidrar til en mer bærekraftig planet/miljø ved å tilby komposterbare puter, dog er vi klar over at ikke alle kommuner har egnede komposteringsanlegg ennå.

Våre puter er designet for å bli kompostert industrielt i henhold til avtalte internasjonale standarder (EN13432).

*Biologisk nedbrytbar og komposterbar i henhold til den Europeiske standarden EN 13432 og EU-direktiv 94/62/EF om emballasje og emballasjeavfall.

SENSEO® er en av de viktigste globale merkene til JACOBS DOUWE EGBERTS, hvor vi bruker en bærekraftstilnærming som er helt i tråd med selskapets tilnærming. Denne kan deles opp i tre søyler: Kaffesertifisering, reduksjon av emballasjeavfall og systemets totale miljøpåvirkning.

For mer informasjon om JACOBS DOUWE EGBERTSs generelle tilnærming for samfunnsansvar, gå til www.JACOBSDOUWEEGBERTS.com/CR

Oppdag SENSEO®

Herlige kaffeoppskrifter

Fordyp deg i SENSEO®S verden