Oppskrift på iskaffe med karamell og banan

Porsjoner: 1 stor kaffe
Forberedelsestid + Koketid:
5 + 5 minutter
Total tid:
10 minutter
Utstyr
  • SENSEO® Switch
  • Blender

Iskaffe er utsøkt i seg selv, men ved å legge til favorittsmakene dine, vil den bli enda mer fornøyelig. Det er mange ingredienser som kan brukes i iskaffe, som sjokolade, banan, karamell og forskjellige siruper.

Denne oppskriften bruker karamell og banan, men det er bare noen av de mange ingrediensene som er utrolige sammen med en iskaffeoppskrift. Disse er begge søte ingredienser, noe som hjelper til med å motvirke den ellers svært intense kaffesmaken.

Oppskriften bruker sterk kaffe. Dette er ulikt mange andre iskaffer, men det er perfekt om du vil ha en iskaffe med et høyt koffeininnhold.

Vi anbefaler SENSEO® Classic. De er mer balanserte i smak enn mange andre typer, noe som resulterer i en generelt bedre iskaffe.

Ingredienser

  • 30 gram most banan
  • 120 ml melk
  • 2 SENSEO® Classic
  • 3 spiseskjeer karamell
  • 1 dl isbiter

Fremgangsmåte

  1. 01

    Kutt en banan i halv, ca. 30 gram, og mos den grundig.

  2. 02

    Brygg 2 SENSEO® Classic.

  3. 03

    Legg most banan, melk, isbiter og karamell i et glass og bland sammen. Du kan også bruke en blender.

  4. 04

    Strø ønskede toppinger over og servér med det samme.