Oppskrift på iskaffe med karamell og banan

Iskaffe er utsøkt i seg selv, men ved å legge til favorittsmakene dine, vil den bli enda mer fornøyelig. Det er mange ingredienser som kan brukes i iskaffe, som sjokolade, banan, karamell og forskjellige siruper.

Denne oppskriften bruker karamell og banan, men det er bare noen av de mange ingrediensene som er utrolige sammen med en iskaffeoppskrift. Disse er begge søte ingredienser, noe som hjelper til med å motvirke den ellers svært intense kaffesmaken.

Oppskriften bruker sterk kaffe. Dette er ulikt mange andre iskaffer, men det er perfekt om du vil ha en iskaffe med et høyt koffeininnhold.

Vi anbefaler SENSEO® Classic. De er mer balanserte i smak enn mange andre typer, noe som resulterer i en generelt bedre iskaffe.

 

Porsjonsstørrelse: 1 stor kaffe

Forberedelsestid: 5 minutter

Koketid: 5 minutter

Total tid: 10 minutter

Kjøkkenutstyr:

 • SENSEO® Switch
 • Blender

Ingredienser:

 • 30 gram most banan
 • 120 ml melk
 • 2 SENSEO® Classic
 • 3 spiseskjeer karamell
 • 1 dl isbiter

Fremgangsmåte:

 1. Kutt en banan i halv, ca. 30 gram, og mos den grundig.
 2. Brygg 2 SENSEO® Classic.
 3. Legg most banan, melk, isbiter og karamell i et glass og bland sammen. Du kan også bruke en blender.
 4. Strø ønskede toppinger over og servér med det samme.

Merk:

Ved å bruke en blender får du det beste resultatet, ettersom ingrediensene og smakene er bedre blandet. Den hjelper også til å gi drikken en mer kremaktig tekstur.

Kalorier: 143

Kjøp SENSEO-produkter for denne kaffeoppskriften

Flere kaffeoppskrifter

Oppskrift på flat white-kaffe - Hva er en flat white laget av?

Denne enkle oppskriften på flat white-kaffe sikrer en kremaktig og smakfull drikk. Vi valgte å bruke en SENSEO® Extra Strong til denne oppskriften, ettersom den legger til et ekstra lag med kremaktighet.

Oppskrift på julekaffe - Kaffe med kanel og muskatnøtt

Kaffe med juletema er en fantastisk måte å feire høytiden på, uansett om det er for deg selv eller for en familiesammenkomst. Det er også svært enkelt å lage din egen kopp med julekaffe, ettersom den kun krever et par ingredienser.

Caramel Delight Kaffeoppskrift

Prøv denne lekre karamellkaffen. En sterk kaffe med karamell og et hint av vanilje. Den piskede kremen gir enda mer kremethet. Perfekt som dessert!