Oppskrift på kaffemilkshake - Iskaffemilkshake

Kaffemilkshaker er en super måte å kjøle ned på, og få den ønskede koffeinen. Det er grunnen til at denne oppskriften på en milkshake med kaffe er perfekt til varme dager. Først og fremst fordi den smaker fantastisk.

Du kan velge akkurat den typen iskrem du liker. Den vanligste å bruke er vaniljesmak, ettersom den ikke overvelder kaffesmaken. En kaffesmak er enda bedre hvis du vil at milkshaken din skal være mer smaksrik. Du kan gjøre den tynnere ved å legge til mer kaffe, så bruk en iskrem med kaffesmak i stedet.

Denne oppskriften på kaffemilkshake har faktisk kaffe, men ikke særlig mye. Dette betyr også at koffeininnholdet er mye mindre enn i iskaffe eller lignende. Så vi anbefaler å bruke en sterkere kaffe hvis du ønsker litt mer koffein.

Du kan erstatte SENSEO® Classic med SENSEO® Extra Strong, ettersom disse er sterkere i smak og har et høyere koffeininnhold. Erstatt 1:1 i henhold til volum, så 100 ml vanlig til 100 ml SENSEO® Extra Strong.

Porsjonsstørrelse: 4 milkshaker

Forberedelsestid: 4 minutter

Koketid: 1 minutter

Total tid: 5 minutter

Kjøkkenutstyr:

  • SENSEO® Switch
  • Blender

Ingredienser:

  • 1 kopp av SENSEO® Classic coffee
  • 700 ml iskrem
  • 3 spiseskjeer kakaopulver
  • 2 dl isbiter

Fremgangsmåte:

  1. Legg til kaffe, kakaopulver, iskrem og isbiter i en blender.
  2. Bland i 1 minutt eller til den blir kremaktig.
  3. Servér med det samme

Merk:

Alle slags iskremer kan brukes – bare sørg for at de passer godt sammen med kaffe. Du kan også legge til et lag med pisket krem eller sjokoladeflak for å gjøre milkshaken ekstra pen og utsøkt.

Kalorier: 387

Kjøp SENSEO-produkter for denne kaffeoppskriften

Flere kaffeoppskrifter

Oppskrift på hjemmelagen frappé - Frappé med is

Denne oppskriften på frappé er perfekt for varme sommerdager når du ønsker en kopp kaffe, men også en kjølig og forfriskende drikk. Frappé er en kald og litt søt kaffedrikk, som er perfekt for når du trenger å kjøle ned.

Oppskrift på flat white-kaffe - Hva er en flat white laget av?

Denne enkle oppskriften på flat white-kaffe sikrer en kremaktig og smakfull drikk. Vi valgte å bruke en SENSEO® Extra Strong til denne oppskriften, ettersom den legger til et ekstra lag med kremaktighet.

Oppskrift på café latte - Hjemmelaget latte med melk

Denne oppskriften på café latte tar kun et par minutter å forberede og kan lages av alle. Den er basert på en tradisjonell metode som kun bruker melk og kaffe, men du kan også legge til dine egne ingredienser. Mange kaffedrikkere liker å ha litt sukker eller sirup i kaffen sin.