Oppskrift på café latte - Hjemmelaget latte med melk

Denne oppskriften på café latte tar kun et par minutter å forberede og kan lages av alle. Den er basert på en tradisjonell metode som kun bruker melk og kaffe, men du kan også legge til dine egne ingredienser. Mange kaffedrikkere liker å ha litt sukker eller sirup i kaffen sin.

Selv om denne oppskriften er enkel å lage, så krever den litt jobb. Du må varme melken, piske den, og til slutt brygge kaffen din. Det kan være både avslappende og gøy å lage en personlig kaffe, men dersom du er opptatt, som mange er, bør du sjekke ut SENSEO® Café Latte pads.

De er perfekt for travle morgener eller avslappende helger, hvor du bare ønsker en god kopp kaffe. Ikke bare er det enkelt å lage, men bryggingen tar kun 30 sekunder.

Her er vår vri på en klassisk kaffe med melk, som med sikkerhet vil tilfredsstille kaffebegjæret ditt.

Porsjonsstørrelse: 1 kopp kaffe

Forberedelsestid: 5 minutter

Koketid: 5 minutter

Total tid: 10 minutter

Kjøkkenutstyr:

  • SENSEO® Switch

Ingredienser:

  • 220 ml kaffe (eller én kopp med SENSEO® Classic)
  • 150 ml melk

Fremgangsmåte:

  1. Varm opp melken i en liten kjele eller i mikrobølgeovnen.
  2. Når melken blir varm, pisker du den til den lager skum.
  3. Brygg kaffen din. Det kan være filterkaffe eller en av de klassiske SENSEO® -variantene.
  4. Hell melken i kaffen din og servér med det samme.

 

Merk:

Bruk av en SENSEO® Switch-kaffemaskin gjør det raskt og enkelt å brygge kaffe, ettersom den kan brygge en hel kopp på omtrent 30 sekunder. Du vil kanskje brygge kaffen din først og varme melken etterpå hvis du lager kaffen manuelt. Dette sikrer at melken fortsatt er skummete.

Kalorier: 80

Kjøp SENSEO-produkter for denne kaffeoppskriften

Flere kaffeoppskrifter

Oppskrift på kaffemilkshake - Iskaffemilkshake

Kaffemilkshaker er en super måte å kjøle ned på, og få den ønskede koffeinen. Det er grunnen til at denne oppskriften på en milkshake med kaffe er perfekt til varme dager. Først og fremst fordi den smaker fantastisk.

Oppskrift på iskaffe med karamell og banan

Iskaffe er utsøkt i seg selv, men ved å legge til favorittsmakene dine, vil den bli enda mer fornøyelig. Det er mange ingredienser som kan brukes i iskaffe, som sjokolade, banan, karamell og forskjellige siruper.

Oppskrift på pumpkin spice latte - Gresskarsirup

Pumpkin Spice latte er en kaffevariant som først ble skapt i 2003. Den har blitt en svært populær drikk siden den først ble skapt. Pumpkin Spice latte har blitt en høsttradisjon for mange, ettersom disse smakene kan minne en om den årstiden.